Cactus Cleaning este o firma specializata in servicii profesionale de curatenie si intretinere pentru companii, birouri, cabinete, locuinte, magazine, hoteluri, banci, institutii, hale etc. Printre serviciile pe care le ofera se numara: curatenie de intretinere, generala, dupa constructor, industriala, curatat covoare, mochete, jaluzele verticale, tapiterie piele sau textila (inclusiv auto), intretinere pardoseli.


Avantajele colaborarii cu noi

- nu mai trebuie sa suportati cheltuielile cu angajarea fortei de munca si costurile suplimentare datorate acesteia (asigurari medicale si sociale, plata concediilor de odihna si a concediilor medicale, prime, etc.)

- productivitatea crescuta a muncii prin folosirea unui personal bine instruit si a celor mai performante masini,ustensile si produse chimice de uz profesional

- economie de timp si energie: coordonarea personalului de intretinere si aprovizionarea cu produse si ustensile de curatat nu vor mai fi o grija pentru dvs. sau angajatii firmei dvs, cresterea calitatii prin folosirea unui personal calificat si a celor mai moderne tehnologii si metode de curatenie

- felxibilitate: Pentru fiecare obiectiv unde ne desfasuram activitatea elaboram programe personalizate care sa se adapteze cerintelor fiecarui client. Curatenia se face in fimpul programului de lucru, inainte sau dupa terminarea programului.


Ne exprimam disponibilitatea ca, in cazul unor contracte mai indelungate, sa preluam personalul de intretinere al firmei dumneavoastra, prin transfer in cadrul societatii noastre.

UTILAJE

Cactus Cleaning foloseste utilaje de ultima generatie marcile Klindex, Pony, CTM, Eureka, Ruby, Amsterdam, ustensile si accesorii Euromop

- aspiratoare de mare putere cu trei motoare
- monodiscuri,
- aparate de injectie extractie de mare putere,
- masini de maturat si curatat suprafete industriale

SOLUTII

Cactus Cleaning foloseste solutii si detergenti profesionali, ecologici, certificati ISO si avizati de Ministerul Sanatatii care respecta normele UE.
Profesionistii nostri utilizeaza fiecare solutie în functie de tipul suprafetei care urmeaza sa fie curatata.(lemn, gresie, parchet, covor, mocheta, mobila etc) si de tipul murdarie care trebuie îndepartata (var, ciment, praf, grasimi, noroi etc).

Apelati la Cactus Cleaning si va veti convinge de calitatea serviciilor noastre.


Garantam discretie, siguranta, profesionalism, flexibilitate si preturi accesibile.